Blog

16-02-2018

Viktor manglede lidt lunt til ørerne. Opskrift fra klompelompe bogen, der er altså mange gode ting i den bog.

07-02-2018

Med hjem fra skals kom også noget garn og inspiration til en poncho. Den skulle have været til mig selv, men farven er mere grøn end blå, en farve der er mere til datteren. Så hun kom, så, prøvede og drog hjem en poncho rigere, men den klæder hende så godt, og jeg har en undskyldning for at strikke en anden. Beklager billedet ligger ned, det ville den altså bare. 

01-02-2018

Nå, det er vist på tide at skrive lidt om Skals. Jeg havde en helt fantatisk uge på Skals Håndarbejdsskole. Når man som det første ser en flok strikkende kvinder, så ved man at man er kommet det rette sted! Der blev både snakket og strikket hele ugen. Der blev også farvet garn, prøvet teknikker, jeg fik lært at strikke snoninger, yes! og lavet mønster. Så nu er jeg igang med at strikke en bluse med snoninger til mig selv.

14-01-2018

Ugen har budt på et skønt ophold på Skals Håndarbejds højskole, mere om det på et senere tidspunkt. Søndag stod den på barnedåb for lille Milan. Hans far havde ønsket en traktortrøje til både Milan og ham selv, og selvfølgelig børnene først. Til storebror Victor blev der et par sokker.

30-12-2017

Her på årets anden sidste dag vil jeg sige tak for dette strikke år, og tak fordi du læser med her, med lidt billedspam af de sidste måneders strik. I dette år er der blevet strikket lige fra karkluder til store sweater, babysokker til sjaler, til børnebørn, datter, svigerdatter, svoger, mand og mig selv ikke mindst.

Det nye år byder forhåbentlig på lige så mange gode strikke oplevelser. Mon ikke der skal strikkes lidt mere til børnebørnene... og måske kan det lykkes at få strikket et par UFO er færdig.