Blog

05-06-2018

På min lille tur til København, fik jeg strikket disse to veste. Den hvide er strikket efter str. 0-3 mdr. men jeg synes den ser lidt vid ud til en str. nyfødt. Til den lyserøde slog jeg derfor 8 m. mindre op, og det ser da lidt bedre ud. Opskriften er fra bogen Sommerbaby af Sys Fredens, garnet er bomuld.

17-04-2018

En sommerlig bluse er kommet til verden. Den er godt nok i uld, men der er noget sommerligt over den alligevel.

04-04-2018

Påskespøgen gik ud på at strikke 3 store og 7 små trekanter, som skulle syes sammen. Det tog ikke lang tid at strikke trekanterne, sammensyningen tog næsten lige så lang tid. Men så fik jeg da øvet mig i det. Jeg synes farverne passer godt sammen, det blev et fint lille sjal.

24-03-2018

så er jeg klar til lidt påskesjov Sammen med sisse's sjaler. Første del af opskriften er lagt på Facebook gruppe sisse's sjaler og nørkleriets hjemmeside. Lidt spændende hvorden det ender med at se ud.

12-03-2018

I dag fylder Viktor 2 år, han er derfor blevet behørigt fejret i weekenden. og han fik selvfølglig lidt farmor strik. Den er strikket i to tråde bomuld efter mit eget hovede, og faldt i god jord ved både barn og forældre.