Blog

02-03-2018

Så fik Simon også en traktor ttrøje, nu er problemet bare at Viktor er ved at vokse ud af hans, men det er der vel råd for. 

24-02-2018

,For år tilbage strikkede jeg en trøje, som jeg desværre kom til at vaske forkert, ja det kan jo ske, men rigtig træls. Den har så lagt og lagret siden uden at det har ændret noget. Den blev klippet over under ærmerne, to gamle håndklæder til fyld, sy sammen og vupti, en siddehynde.

16-02-2018

Viktor manglede lidt lunt til ørerne. Opskrift fra klompelompe bogen, der er altså mange gode ting i den bog.

07-02-2018

Med hjem fra skals kom også noget garn og inspiration til en poncho. Den skulle have været til mig selv, men farven er mere grøn end blå, en farve der er mere til datteren. Så hun kom, så, prøvede og drog hjem en poncho rigere, men den klæder hende så godt, og jeg har en undskyldning for at strikke en anden. Beklager billedet ligger ned, det ville den altså bare. 

01-02-2018

Nå, det er vist på tide at skrive lidt om Skals. Jeg havde en helt fantatisk uge på Skals Håndarbejdsskole. Når man som det første ser en flok strikkende kvinder, så ved man at man er kommet det rette sted! Der blev både snakket og strikket hele ugen. Der blev også farvet garn, prøvet teknikker, jeg fik lært at strikke snoninger, yes! og lavet mønster. Så nu er jeg igang med at strikke en bluse med snoninger til mig selv.