Blog

12-04-2019

18 dejlige farver var , hvad jeg fik med hjem fra plante farvning kursus. De blå er farvet med  indigo, de brune med valnød, de røde med cochenille, de gule med lyng. 

06-04-2019

Hjem vendt fra en skøn uge på Skals håndarbejds højskole. Denne gang med plante farvning med Anne fra G.-uld og modelberegning  med Dorthe Merete Lykke Jensen . Her er der gang i gryden med lyng, som giver de flotte gule farver. 

29-03-2019

Et stk. trøje til mig selv, og den passer lige på en prik Jeg har brugt en tråd af noget lyserød uld, og en tråd brun bomuld. Den er strikket oppefra. Jeg startede med en strikkeprøve, lidt udregning, og så var det bare igang. Undervejs brugte jeg en anden trøje til at måle efter, og ved at sætte maske på to pinde kunne jeg prøve den. Efter ærmegabet var det bare at strikke derudad til længden passede.  

17-03-2019

Det er godt ved at være længe siden, der sidst er sket noget her på siden, men det betyder ikke der ikke bliver strikket. Jeg har et arbejde, der taget lidt for meget af min fritid, men det er jo nødvendigt for at råd til at købe garn. Nå, men af overskuds garnet fra diverse islænder trøjer, kom denne lille en.

25-11-2018

Trøje i Meriono cotton dejlig blød.