Blog

06-06-2019

Fødselaren har ønsket sig hæklede rondeller, de er hæklet i bomulds rester. Mens jeg lavede dem, tænkte jeg at det måtte være rart med en vaskepose til dem. Og på pind 6 går det jo hurtigt, den er strikket i økologisk bomuld sådan nærmest ud af hovedet. Og hun blev glad for gaven. 

19-04-2019

Første projekt af det plantefarvede garn, et forårs tørklæde. 

12-04-2019

18 dejlige farver var , hvad jeg fik med hjem fra plante farvning kursus. De blå er farvet med  indigo, de brune med valnød, de røde med cochenille, de gule med lyng. 

06-04-2019

Hjem vendt fra en skøn uge på Skals håndarbejds højskole. Denne gang med plante farvning med Anne fra G.-uld og modelberegning  med Dorthe Merete Lykke Jensen . Her er der gang i gryden med lyng, som giver de flotte gule farver. 

29-03-2019

Et stk. trøje til mig selv, og den passer lige på en prik Jeg har brugt en tråd af noget lyserød uld, og en tråd brun bomuld. Den er strikket oppefra. Jeg startede med en strikkeprøve, lidt udregning, og så var det bare igang. Undervejs brugte jeg en anden trøje til at måle efter, og ved at sætte maske på to pinde kunne jeg prøve den. Efter ærmegabet var det bare at strikke derudad til længden passede.